avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire Bună seara, În anul 2014 am avut o poprire ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire Bună seara, În anul 2014 am avut o poprire pe cont ...

Poprire

Bună seara,

În anul 2014 am avut o poprire pe cont , nefiind activitate financiară pe cont, în anul 2023 a fost ridicată poprirea de către biroul executor în instanță.
Acum 2 zile însă, am primit din nou hotărâre ( despre care nu stiam) , de la o altă firmă de executare ca mi s-au poprit din nou conturile.
Cum pot proceda ? Nu se prescriu?
Ar trebui sa iau legatura cu executorul și dacă ajungem la o suma lunara stabilita , acesta poate ridica poprirea de pe cont ? Nu ma pricep….
Va multumesc mult !!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:04, 10 Februarie 2024
Sunt și cazuri când se prescriu drepturile la executare silită.
Dar pentru a se ajunge la prescripție trebuie să treacă 3 ani de pasivitate și dezinteres al creditorului.
Apelati la un avocat, poate se impune sa faceti contestație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eos ksi Flovyo Flovyo In 2013 am contactat un credit pe care nu am putut sa-l platesc iar in 2015 am fost executat silit si mi s-a instituit poprire pe salariu in urma unei decizii ... (vezi toată discuția)
Ridicarea popririi dyana33 dyana33 Buna ziua! Am un dosar la executorul judecatoresc si am convenit cu debitorul ca isi va achita suma datorata prin bolete la ordin dar cu rugamintea sa i se ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mă confrunt cu o situație aparte, m-am trezit acum ... Pinpong Pinpong Bună ziua! Mă confrunt cu o situație aparte, m-am trezit acum o săptămână cu o poprire pe cont, suma este irelevantă, fără să mă știu vinovată ... (vezi toată discuția)