avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul a sărit lunile august și septembrie cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul a sărit lunile august și septembrie cu salariul,din ...

Angajatorul a sărit lunile august și septembrie cu salariul,din octombrie a început iar să de-a salariu. Suntem în luna februarie și ne mint.
Societatea este în insolvență.
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:33, 10 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui sa verificati tabelul de creante , daca sunteti mentionat in acesta cu salariile restante respective .

Fiind in insolventa, nu mai puteti face vreo actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creante salariale nascute in perioada insolventei draser draser Va rog sa ma lamuriti asupra urmatorului aspect: - o societate intra in insolventa la ijnceputul anului 2009; in cursul anului 2010 nu plateste salariile ... (vezi toată discuția)
Societate in insolventa, salarii neplatite haruka_maruka haruka_maruka Societatea pentru care lucrez a omis sa ne plateasca salariile pe luna iulie, fara niciun motiv, apoi, in septembrie, a intrat in insolventa. Deja este 9 ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa, cum recuperez salariile restante mirelapaius mirelapaius Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am lucrat pana in luna august 2009 si nu am primit salariile incepand cu luna februarie 2009. Din august am iesit ... (vezi toată discuția)