avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament in rate catre fiul meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament in rate catre fiul meu

Vanzare apartament. Cat trebuie sa fie rata lunara?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Februarie 2024
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:13, 10 Februarie 2024
Pai e în funcție de prețul pe care l-ati convenit și de perioadă.
Banii să vi-i plătească lunar prin virament bancar, nu în mână la negru.
Împărțiți suma de bani convenita ca find prețul casei, apoi împărțit la nr de ani, și la 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Separarea bunurilor în caz de divorț: ce mă sfătuiți să fac pentru ca banii proveniți din vânzarea micii mele moșteniri să nu se piardă în favoarea soțului? Rodica Manole Rodica Manole Soțul meu a vândut o proprietate de-a sa (casa bunicii sale, obținută cu 2 săptămâni înainte de căsătoaria cu mine, legal, în urma unui act de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea speta: sotul ... ozana.cos ozana.cos Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Sotul meu detine un apartament impreuna cu fratele lui, 50/50. Urmeaza ca noi sa achizitionam si ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare -cumparare intre parinte si copil Adela2018 Adela2018 Buna ziua! Ma aflu in situatia in care fiind plecata din tara, am trimis mamei o suma de bani pentru a cumpara un apartament . Neavand imputernicire sa il ... (vezi toată discuția)