avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,cum sau prin cine pot obtine o adeverinta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,cum sau prin cine pot obtine o adeverinta care este ...

Buna ziua,cum sau prin cine pot obtine o adeverinta care este necesară inscrieri la scoala,si o procura de calatorie,din partea tatalui care traieste in uk si refuza sa rezolve aceste probleme,tinind cont ca de 1an nu contribuie cu nimic la intretinerea copilului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai prin instanta: acțiune suplinire acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. ieșire din țară cu copil Coriko Coriko Bună ziua. Am și eu o problema și sper să mă puteți ajuta cu un sfat. Momentan sunt însărcinată, după o relație de 2 ani, urmând să nasc în ... (vezi toată discuția)
Procura minor sergiuoctavian sergiuoctavian Buna ziua, Am o prietena care are un copil minor, nascut in Italia, dar nu a fost casatorita cu tatal copilului iar la nastere copilul a fost trecut pe ... (vezi toată discuția)
Calatoria cu un nou nascut misha09 misha09 buna ziua!am avut o relatie cu cineva timp de 2 ani de zile in UK,in urma careia a aparut fetita mea ce implineste acum 5luni,detine cetatenie britanica de la ... (vezi toată discuția)