avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Ma confrunt cu o problema! In luna ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Ma confrunt cu o problema! In luna decembrie am primit ...

Buna ziua! Ma confrunt cu o problema! In luna decembrie am primit acest mesaj,, Incepe anul fara datorii. Achitati si lichidati debitul restant. Sunati acum la nr … Intrum Romania , mandatar al creditorului DDM INVEST III AG,,. Toate bune pana astazi cand am incercat sa scot banii de la ATM si nu am putut sa i scot. Mentionez ca ar putea fi o singura problema, un abonament la Vodafone in anul 2013. Daca ma puteti ajuta cu sfaturi v as fi recunoscator. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:49, 11 Februarie 2024
Vedeți intai de ce aveți contul blocat, intrebati la banca.
Apoi depuneti contestatie la executare daca într,adevăr e vb de Vodafone.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit o înștiințare de la o firmă de colectare înființată ... Lauramoro Lauramoro Am primit o înștiințare de la o firmă de colectare înființată acum câteva luni, AXFINA ROMANIA SRL, cum că aș avea la ei o datorie de peste 3000 de ... (vezi toată discuția)
Contract cu o firma de telefonie flu flu Bună, am şi eu o întrebare :sorry: Situaţie: În data de 7 decembrie 2013 am încheiat un contract cu cei de la vodafone, pe o perioadă de 1 an - ... (vezi toată discuția)
Data-n judecata de intrum incognitoooo incognitoooo Buna ziua, în aprilie 2019 s-ar fi împlinit 3 ani de cand am plătit ultima dată cele 3 abonamente la o companie de telefonie mobila. Bineinteles cei de la ... (vezi toată discuția)