avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce se poate face în cazul în care se staționează ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce se poate face în cazul în care se staționează în fața magazinului?

Ce se poate face în cazul în care se staționează în fața ușii de acces în magazin (de cartier), blocând atât accesul clienților cât și îngreunând aprovizionarea cu marfă adusă de către agenții furnizori ???. Mulțumesc !!!
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 09:58, 13 Februarie 2024
Chemati politia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege in care defineste marimea unui magazin alimentar florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Sanepidul a venit in control si mi s-a spus ca am prea multa marfa pentru suprafata magazinului. Exista vreo lege in care pot citi asa ceva? Adica ... (vezi toată discuția)
Magazin de bloc petrache anisoara petrache anisoara magazinul este la parterul unui bloc mai am un magazin la citeva sute de metri de mine lam deschis in martie deja nu mai pot face fata financiar practic m--am ... (vezi toată discuția)
Amenajare loc parcare adp pe aleea de acces in scara blocului bogdan90tl bogdan90tl Buna ziua, Blocul in care locuiesc de aproximativ 3 ani are doua intrari, prin fata si prin spatele blocului, ambele cu interfon si folosite in egala ... (vezi toată discuția)