avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, Am fost chemat in decembrie 2023 pentru a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, Am fost chemat in decembrie 2023 pentru a fi informat ...

Buna seara,

Am fost chemat in decembrie 2023 pentru a fi informat de punerea in miscare a actiunii penale fiind acuzat ca inculpat de fals informatic si inselaciune, pedepse cu incadrare de la 1 la 5 ani pentru o fapta petrecuta in decembrie 2015. Mentionez ca am mai fost chemat sa dau o declaratie in anul 2018 si alta in anul 2019. Avand in vedere vidul legislativ intre 2018 si 2022 cand termenul de prescriere nu se prelungeste oricate acte materile ar fi aduse suspectului sau inculpatului, putem cere procurorului clasarea sau prescrierea acestui dosar? multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2024
vodafone21, utilizator
Cel mai recent răspuns: abuzinserviciu99 , utilizator 13:23, 13 Februarie 2024
Da, sunt prescrise faptele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimitere in judecata fara sa fiu audiat de procuror mezgageza mezgageza conform noului cod penal nu este obligatorie prezentarea materialului......inseamna ca odata voi fi citat ca suspect,dupa aceea ca inculpat cand vor da in ... (vezi toată discuția)
Concurs de infractiuni sau infractiune continuata? prescriptie? Neacsu.Florin Neacsu.Florin Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. O cunostinta a realizat urmatoarele infractiuni: Anul 2010 - fals si uz de fals Anul 2015 - Doua ... (vezi toată discuția)
Pot avea incredere in procurori? batakanda batakanda buna ziua. am fost chemat la ipj timis pt a mi se lua o declaratie. in urma cu 6 ani am lucrat la o firma unde am facut niste prosti. sunt acuzat de ... (vezi toată discuția)