avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am deschis un Srl cod caen 4334
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am deschis un Srl cod caen 4334

Bună ziua,
Recent mi.am deschis un Srl cod caen 4334 și doresc sa lucrez în Olanda(Am semnat deja un contract pentru prestări servicii cu o companie Olandeză)
Acum ma gândeam sa iau și o masina(un volswagen caddy) pentru munca, în leasing de la BT leasing.
Întrebarea mea este: Oare pot merge/lucra în Olanda cu o mașină luată în leasing de la bt leasing pe Srl ul meu??
Vreau să menționez că o să lucrez acolo pana în iunie-iulie 2024.
Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Aradu22 , utilizator 23:11, 13 Februarie 2024
Buna seara!
Raspunsul la intrebare il gasiti aici
[ link extern ] /
Mulțumesc frumos.

Alexandrarares a scris:

Buna seara!
Raspunsul la intrebare il gasiti aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucru pfa in olanda kdesign kdesign Buna ziua, Am o problema, caut pe internet solutii si raspunsuri dar nu prea reusesc sa gasesc nimic. Eu lucrez ca freelancer pe PFA (cod caen 6202, norma ... (vezi toată discuția)
Important! bună ziua. am o întrebare și as aprecia foarte mult dacă ... Issabela1989 Issabela1989 Bună ziua. Am o întrebare și as aprecia foarte mult dacă puteți sa mi răspundeți. Sunt de o perioada în Olanda și as dori sa ma angajez, dar necesita ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil cetatenie romana-olandeza !? Sfroxana Sfroxana Buna seara, Sunt intr-un mare impas si la fel ca multi altii spre sa gasesc ajutor aici, pentru ca nu stiu de unde sa incep sa rezolv aceasta problema. - in ... (vezi toată discuția)