avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, o hotărâre definitiva privind programul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, o hotărâre definitiva privind programul de vizita ...

Bună ziua, o hotărâre definitiva privind programul de vizita a unui minor, de când se pune în aplicare?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:34, 13 Februarie 2024
imediat, e executorie chiar de la fond.
In privinta programului de vizitare hotararea era executorie- adica se putea pune in aplicare cu ajutorul unui executor judecatoresc - inca de la data pronuntarii sentintei de catre instanta de fond.

Acum ca spuneti ca este definitiva, cu atat mai mult poate fi pusa in executare silita imediat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita program de vizitare minor popescunicolae popescunicolae Buna seara problema mea este urmatoarea: Am un proces in care am fost parat de reclamant in ceea ce priveste programul de vizitare minor, (proces de fond) ... (vezi toată discuția)
Divort-fond, apel, nu pot pune in aplicare programul de relatii personale Arslan Arslan Buna tuturor, S-a judecat fondul (am primit un program de relatii personale), a urmat apelul, care a fost respins. Urmeaza cele 30 de zile. Nu pot pune ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu ContSters340125 ContSters340125 Buna ziua, Am un titlu executoriu deci sunt in proces de executare silita privind programul de legaturi personale cu minorul Intre timp s-a dat o ... (vezi toată discuția)