avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sotul meu a decedat la varsta de 65 ani avand ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sotul meu a decedat la varsta de 65 ani avand calitatea de pensionar, ...

Sotul meu a decedat la varsta de 65 ani avand calitatea de pensionar, am dreotul la pensie de urmas,, si eu sunt pensionara
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 13:53, 13 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da , daca aveti implinita varsta standard de pensionare . Veti avea de optat intre pensia dvs. si pensia calculata la jumatate din punctajul de pensie al decedatului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie dupa sotul decedat. COMAN Cristina Alexandra COMAN Cristina Alexandra Buna ziua. Sotul meu a murit in anul 2010 si avea 56 de ani si vechime in munca 39 ani. Lucra ca sofer. Atunci a primit fiica mea minora jumatate din pensia ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas constantinmaria constantinmaria buna ziua! sotul meu a decedat acum 2 luni anul 2011 nu pot beneficia de pensie de urmas desi am 55 de ani stiu ca era legea ca pot beneficia...sunt casnica,va ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de pensie de la sot sau de boala? alexandru andra alexandru andra Am o verisoara care este bolanava. I s-a depistat anul trecut tumoare maligna la san. Este pensionara cu o pensie pentru limita de varsta, in cuantum de 505 ... (vezi toată discuția)