avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Racordare la curent electric de la casa parinteasca...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Racordare la curent electric de la casa parinteasca...

Dacă am i trat în posesia unei grădini prin actul de moștenire , pe care se afla construit un garaj pentru care plătesc impozit , ma pot racorda la curent electric de la vechea casa părintească care acum revine fratelui meu( cu acceptul lui) ?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 18:06, 13 Februarie 2024
Intrebati societatea care furnizeaza curentul electric fratelui dvs.Fiecare societate are propria politica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare energie electrica sebally sebally Imobilul din comuna D. se află în proprietatea comuna a subsemnatei și a fratelui meu. Încă din timpul vieții ultimului defunct, mama noastră, în anul ... (vezi toată discuția)
Negarea dreptului la electricitate AndreeaVecliuc AndreeaVecliuc Buna ziua, Sper ca noul an v-a gasit pe toti bine. As avea si eu o intrebare pentru solutionarea unei probleme care dureaza deja de aproximativ 3 ... (vezi toată discuția)
Cine plateste stalpii de curent ? Diegutza Diegutza Buna seara,doresc sa va consult in urmatoarea problema: -am construit o casa de locuit in intravilanul unui sat din Transilvania. Desi ulita pe care am ... (vezi toată discuția)