avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin in interiorul curtii unei cladiri ce aparține ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin in interiorul curtii unei cladiri ce aparține de o institutie

Buna ziua,
Am un magazin in interiorul curtii unei cladiri ce apartine de o institutie, persoana juridica. La intrarea in magazin (din interiorul curtii) doresc sa montez o caseta cu logoul firmei. Proprietarul a zis ca este ok le trebuie doar o cerere pe propria raspundere, nu e nevoie de la primarie de autorizatie (fiind in cladire practic). Este adevarat? Caseta se va vedea de pe trotuar.
A doua intrebare daca doresc sa amplasez o reclama (un stand metal/aluminiu cu afis) la intrarea in curtea cladirii, dar pe trotuarul public este posibil? De ce autorizari am nevoie?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:29, 14 Februarie 2024
autorizatie de construire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie firma luminoasa mircea voicu mircea voicu Ma intereseaza sa stiu daca pentru amplasarea unei firme luminoase in interiorul unui complex comercial necesita autorizatie de constructie si daca da in baza ... (vezi toată discuția)
Caseta publicitara luminoasa aprobare primarie vasile15 vasile15 Buna seara!Am o caseta publicitara luminoasa si doresc sa o pun in exterior pentru a-mi face reclama la propriul magazin..problema e ca de la primarie mi s-a ... (vezi toată discuția)
Reglementari legale cu privire la publicitate prin afisare de banere janapress janapress buna ziua vreau sa deschid o intreprindere familiala in mediu rural activitatea - comertul cu amanuntul. dupa cum se spune publicitatea este sufletul ... (vezi toată discuția)