avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, Am moștenit împreună cu alte 2 persoane ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, Am moștenit împreună cu alte 2 persoane un cont ...

Bună ziua,
Am moștenit împreună cu alte 2 persoane un cont bancar care se alimentează lunar cu o suma provenita din poprirea pensiei celui care nu a returnat împrumutul făcut. Titularul contului fiind decedat contul a fost blocat(inchis) de banca astfel ca am rugămintea să-mi dati indicatii cum se poate rzolva problema din punct de vedere juridic(cu cine trebuie luata legătura cu un executor, etc).
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: doinadr , utilizator 01:13, 23 Februarie 2024
Nu cred asa ceva, nu cred ca un executor putea spune asa ceva
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apelati la alt executor, am avut la un moment dat o problema asemanatoare si am intrebat trei executori, al treilea a rezolvat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire peste limita legala leus leus va rog un sfat in urmatoarea speta: - exista o poprire pe contul bancar si adresa catre serviciu.Intretimp la banca a mai sosit o o poprire pentru o amenda ... (vezi toată discuția)
Poprire - schimbare angajator Alexandru Coparca Alexandru Coparca Buna ziua, Va cer o informatie in legatura cu urmatoarea situatie: Un amic a imprumutat o suma de bani de la banca si nu a mai platit ratele. Eu fiind ... (vezi toată discuția)
Abuz si indolenta executor bancar ALEXANDRA TAN ALEXANDRA TAN Buna ziua. Am aflat -cei drept :((-de la o prietena prin ce trece din cauza unui executor care a pus poprire pe conturile ei dar a uitat sa o si ridice dupa ... (vezi toată discuția)