avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Extindere program legaturi personale cu minorul: Buna ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Extindere program legaturi personale cu minorul: Buna ziua! Pe ...

Extindere program legaturi personale cu minorul:
Buna ziua!
Pe foarte scurt. Am clasica decizie de week 1 si 3, de vineri seara pana duminica seara.
De un an si jumatate, desi noi parinti locuim foarte aproape, o rog pe fosta sa ma lase sa vad copilul si in alte zile decat cele stabilite ca fiind minimale, nu restrictive, si sunt refuzat/ignorat.
Copilul este foarte atasat de mine, imi simte lipsa si uneori isi manifesta aceasta dorinta a lui de a sta mai mult cu mine.
Mai mult de atat, fosta a anuntat la scoala ca nu am voie sa-mi vad copilul intr-o pauza, de exemplu. De asemenea, sunt limitat de catre fosta la un singur apel telefonic pe sapt.
Subliniez. Nu am fost niciodata violent, nici verbal nici fizic.
Sunt sanse de extinderea programului actual? De exemplu sa pot lua copilul in loc de vineri seara de la casa fostei, joia direct de la scoala si sa il duc, peste weekend, eu la scoala?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:17, 13 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti incerca, nu sttiu ce sanse aveti, probabil, destule. Apelati la un avocat sa va argumenteze cum trebuie cererea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod sigur da, aveti sanse, mai ales ca sunt cerinte de minim bun simt, care nu pericliteaza programul copilului, sunt in interesul lui, de ereme ce isi doreste sa se afle mai mult in prezenta dvs si la fel si dvs va doriti mai mult timp cu propriul copil.

Nu vad sa o ajute inflexibilitatea pe mama, mai ales ca acel program este stabilit acum ceva timp, copilul e mai mare, e un program minimal, partile putand sa il completeze/mareasca in functie si de solicitarile minorului si evolutia sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizitare copil la scoala. ca urmare a unei decizii nedefinitive, ... Myth2016 Myth2016 Vizitare copil la scoala. Ca urmare a unei decizii nedefinitive, mi s-a stabilit un program minimal de relatii personale cu copilul (2 week pe luna), motiv ... (vezi toată discuția)
Autoritate parinteasca comuna ftwrld ftwrld Am o hotarare civila care prevede ca autoritatea parinteasca asupra copiilor rezultati din casatorie sa fie exercitata in comun de ambii parinti. stia respecta ... (vezi toată discuția)
Stabilirea prin hotarare judecatoreasca a dreptului de vizitare a copilului. gabriel... gabriel... in urma divortului fiul meu a fost incredintat spre crestere si educare fostei sotii.nu am stabilit prin hotarare judecatoreasca un program de vizita si suport ... (vezi toată discuția)