avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Total vechime, este OK pentru pensie??
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Total vechime, este OK pentru pensie??

Sunt in urmatoarea situatie:
am 3 ani si 6 luni-vechime inainte de 1990 (dovediti cu carte de munca) + 7 ani si 6 luni in prezent + 4 ani facultate absolvita la cursuri de zi.
Mai am 2 ani si 2 luni ( dovediti cu acte), lucrati in strainatate.
Daca as avea 65 de ani, pot iesi la pensie?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:59, 13 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti iesi la pensie.
Multumesc frumos, domnule Vasile.
O lamurire: la calculul pensiei, s-ar lua doar cei 11 ani (3 si jumatate + 7 si jumatate) + 2 ani (in strainatate) ?
Multumesc frumos, domnule Vasile.
O lamurire: la calculul pensiei, s-ar lua doar cei 11 ani (3 si jumatate + 7 si jumatate) + 2 ani (in strainatate) ?
Anii din strainatate intra doar in conditia de stagiu.
Nu intra si calculul cuantumului pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare sorincon sorincon Sunt nascut la 29 decebrie 1949. sex M. Sunt angajat de la data de 01.11.1972. In grupa I de munca am lucrat 11 ani si 7 luni, iar in grupa II de munca am ... (vezi toată discuția)
In ce conditii si la ce data imi pot depune dosarul de pensie? tudorelpopescu tudorelpopescu Buna ziua,d-le avocat, Am absolvit facultatea in anul 1985,si inainte am efectuat stagiul militar de 1an si 4 luni.Dupa absolvirea facultatii,m-am angajat in ... (vezi toată discuția)
Grupa 1 de munca-7 ani CYBORG CYBORG Buna seara! As dori trei raspunsuri punctuale, cu voia dvs. (Am varsta de 62 de ani.) 1.Am auzit ca la 10 ani lucrati in grupa 1 , se adauga 5 ani in ... (vezi toată discuția)