avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Am un proces de evacuare cu o firma careia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Am un proces de evacuare cu o firma careia i s a ...

Buna ziua ! Am un proces de evacuare cu o firma careia i s a expirat contractul de inchiriere din 31 ian 2021 , a murir proprietarul in aceeasi perioada , are proprietari mostenitoriii , si mai nou firma s a dizolvat in 23 sept 2023 . Pot sa intru pe proprietatea mea in acest caz fara sa mai astept terminarea procesului care se amana ba din cauza grevei din justitie , ba pentru ca n a fost citata corect firma ( desfiintata )
Multumesc

Alte discuții în legătură

Retro music festival, editia 2 teapa pentru toti care au cumparat bilete... ursulici ursulici Retro Music Festival, in 2019 prima editie au avut un succes rasunator... la Romexpo au fost in jur de 35000 de participanti. Entuziasmati, eu si sotia mea am ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias din imobil restiuit alexandru andra alexandru andra Buna ziua Ce se poate invoca intr-o intampinare cu privire la evacuarea chiriasilor dintr-un imobil restituit, cf.L 10/01? Chiriasi au primit citatie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. o persoana careia i s-a terminat cic in ianuarie 2021 ... mi_re_la1968 mi_re_la1968 Buna ziua. O persoana careia i s-a terminat CIC in ianuarie 2021 pentru primul copil si nu mai lucreaza perioada 15 ian -01 sept.21, se angajeaza in firma ... (vezi toată discuția)