avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata sume din declaratia 212
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata sume din declaratia 212

Buna ziua. Am depus declaratia 212 pe portalul Anaf si am primit recipasa ca nu sunt erori. Am dat sa fac plata si dupa 5 zile mi s au returnat banii inapoi dar nu inteleg de ce. Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 16:11, 14 Februarie 2024
poate nu ati pus contul IBAN corect unde se afce plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata eronata facuta intr-un cont pe care exista poprire asiguratorie de catre anaf adriana istrate adriana istrate Buna ziua, Din greseala am facut o plata oline la o firma, confundand-o cu alta firma (denumiriele firmelor semanu). Problema este ca firma unde am virat ... (vezi toată discuția)
Revisal + erori la transmitere on-line d112 BICOS BICOS pentru transmitere revisal trebuie doar o dec. interna de numire care cumva trebuie inregistrata la itm? imi apar erori la folosire certif, digital ptr.112 ... (vezi toată discuția)
Amnistia fiscala - cum procedez? amaliaap amaliaap Am o speta mai deosebita. Am depus 212 cu datele privind CASS-ul datorat. Numele meu, la momentul respectiv era X. S-a inregistrat declaratia si mi-a aparut ... (vezi toată discuția)