avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce obligatii are o Asociatie de proprietari in ceea ce ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce obligatii are o Asociatie de proprietari in ceea ce priveste ...

Ce obligatii are o Asociatie de proprietari impuse de legislatia privitoare la colectarea selectiva a deseurilor din gospodariile proprietarilor/chiriasilor? Ce obligatii au proprietarii/chiriasii? Ce obligatii are Primaria sectorului conform legislatiei din acelasi domeniu? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2024
laur50, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:20, 15 Februarie 2024
Toate informatiile le puteti selecta din legea serviciului de salubrizare a localitatilor :[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa suplimentara salubrizare marius99999 marius99999 M-ar interesa daca este legala instituirea unei taxe de salubrizare obligatorii pentru fiecare cetatean al unei localitati.In speta, este vorba de localitatea ... (vezi toată discuția)
Desfiintare tubulatura gunoi la bloc klaudya1974 klaudya1974 Buna seara! In conditiile in care asociatia de proprietari dintr-un bloc prevazut cu ghena (tubulatura) interioara pentru deseurile menajere nu mai doreste ... (vezi toată discuția)
Buna. vreau sa stiu firma de colectare deseuri ce obligatii are CalinIonMihai CalinIonMihai Buna. Vreau sa stiu firma de de colectare deseuri ce obligatii are? nu trebuie sa imi ofere ghena de gunoi? container? trebuie sa cumpar tot eu? ei ca raspuns ... (vezi toată discuția)