avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda Politia locala, sunt sanse de succes daca o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda Politia locala, sunt sanse de succes daca o contest la ...

Intr-o seara, orele 21.40 , fiul meu si un grup de tineri, prieteni, in preajma unui bloc vorbeau mai tare, fapt ce a deranjat un locatar, care a sesizat Politia Locala, ca au incalcat linistea publica, Agentii veniti au consemnat in proces verbal, incheiat la ora 22.05 si au aplicat o amenda contraventionala de 500 lei fiecaruia dintre tineri.
Analizand PV, am sesizat un scris diferit, fata de prima parte si rubrica “Alte mentiuni” unde pare ca a consemnat (o alta persoana)ca “nu sunt obiectiuni” cu privire la cele semnalate in procesul verbal, dupa semnatura fiului meu.
Avand in vedere ora mentionata in PV si scrisul diferit de pe PV sunt sanse de exonerarea de la plata amenzii daca o contest la Judecatorie?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2024
carmenbucur, utilizator
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 22:10, 14 Februarie 2024
Motivele sugerate de dumneavoastra pentru anularea procesului verbal de contraventie nu au sustinere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda tulburarea ordinii si linistii publice claudiu1993 claudiu1993 In data de 16.05.2014 ma aflam la o prietena impreuna cu alte 2 persoane, ascultam muzica, vorbeam, iar la ora 01:05 a aparut politia la usa pentru ca au ... (vezi toată discuția)
Pv contraventie - tulburarea linistii si ordinii publice wwalentin wwalentin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea chestiune:intr-o seara ,deranjat de un grup de indivizi care tulburau linistea publica in dreptul ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva procesului verbal de contraventie andy_roxy91 andy_roxy91 Daca nu am facut obiectiuni cu privire la procesul verbal de contraventie si am semnat procesul verbal, mai pot sa fac contestatie impotriva procesului verbal? (vezi toată discuția)