avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii SALARIZARE
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

SALARIZARE

CIT VOI AVEA SALARIU CONFORM LEGII SALARIZARII UNICE,AVIND FUNCTIA DE CONDUCATOR AUTO MICROBUZ SCOLAR.AM VECHIME IN MUNCA 20 LA SUTA, STUDII MEDII.
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 16:44, 2 Februarie 2010
Intrebati la dvs. la resurse umane si va rog frumos sa nu mai scrieti cu majuscule pt ca este greu de citit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere personal contractual pe posturi de funcþionari publici egrindeanu egrindeanu Vă rog să mă ajutaţi în elucidarea unei situaţii neplăcute pentru mine şi încă 8 colegi(economişti). Lucrăm în cadrul unei Direcţii Generale de ... (vezi toată discuția)
Salariul unui asistent medical incadrat in cadrul unui cmi ( medicina de familie) cristinas12 cristinas12 Ma numesc IONESCU MIHAELA CRISTINA , si sunt asistent medical generalist .grad principal, si am o vechime in acesta meserie de 16 ani . lucrez din anul 2000 la ... (vezi toată discuția)
Salariu bugetar cu studii superioare Maria1985 Maria1985 BUNA ZIUA. SUNT ANGAJATA A UNEI INSTITUTII PUBLICE CU UN SALARIU DE 460 RON IN CARE ESTE INCLUS SPORUL DE VECHIME DE 5%. INTREBAREA MEA ESTE DACA STUDIILE ... (vezi toată discuția)