avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Are dreptul societatea să acorde zi de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Are dreptul societatea să acorde zi de repaus în ...

Bună seara!
Are dreptul societatea să acorde zi de repaus în zi liberă legală în cursul săptămânii anulând astfel dreptul la ziua liberă legală?
Mulțumesc
Irina
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:58, 17 Februarie 2024

Îmi puteți trimite un link unde aș putea găsi informația pe care o perpetuați?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cititi Codul Muncii ... Verba volant, scripta manent este un proverb latin. Tradus ad-literam, el înseamnă „vorbele zboară, scrisul rămâne”.

Propunere legislativă care se dorea adoptata in sensul indicat de dvs a fost respinsa de Senatul Romaniei.
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disponibilizare qwen qwen In intreprinderea unde muncesc se fac disponibilizari care decurg in felul urmator: -esti instiintat ca daca iti dai demisia primesti salarii compensatorii - ... (vezi toată discuția)
Plecare de la locul de munca david10 david10 Buna ziua, Va descriu o situatie concreta la care as avea nevoie de un raspuns: Dupa o discutie cu superiorul direct am aflat ca nu mai sunt dorit la locul ... (vezi toată discuția)
Angajatorul ne zice că zilele de concediu de odihnă după codul ... Magie1 Magie1 Angajatorul ne zice că zilele de concediu de odihnă după Codul muncii se plătește în banii la încetarea activității. Eu aveam zile de concediu de ... (vezi toată discuția)