avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dupa noua lege a pensiilor din Decembrie-2023. Cum si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dupa noua lege a pensiilor din Decembrie-2023. Cum si in ce termen si temei legal pot obtine o adeverinta cu ...

Cum si in ce termen si temei legal pot obtine o adeverinta cu sporul de acord , orele suplimentare lucrate , primele primite in perioada lucrata intr-o companie ? daca incercand doar verbal mi sa raspuns ca sa mai astept aprox 2 luni ca sa predea arhiva la o firma care va gestiona aceasta arhiva, Deci concluzionand este obligata firma la care am lucrat sa-mi elibereze aceasta adeverinta daca depun cerere la registratura legal ,si care ar fi termenul ,deasemenea daca sunt pasibil de o taxa pentru aceasta ? fiind la pensie in prezent .
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2024
VW2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 15 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cererile în legătură cu eliberarea actelor prevăzute de lege, prin care se face dovada vechimii în muncă, a timpului util la pensie pentru agricultori şi a stagiului de cotizare, necesare stabilirii drepturilor de pensie, se soluţionează în termen de 30 de zile de la data înregistrării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare arhiva, eliberare adeverinta grupa de munca paulp paulp Buna ziua, Lichidatorul unei firme a decis sa schimbe firma care detine arhiva si in acest timp nimeni nu elibereaza adeverinte pentru grupa de munca. Exista ... (vezi toată discuția)
Taxele de eliberare a adeverintelor in vederea pensionarii Bora Irina Bora Irina Cum se interpreteaza art. 161(1) din legea pensiilor nr. 263/2010 si art. 126 (2) din HG 257/2011-normele de aplicare a legii pensiilor, referitoare la taxele ... (vezi toată discuția)
Legalitatea perceperii taxei pentru eliberarea unei adeverinte de vechime in vederea intocmirii dosarului de pensie normator normator Deoarece in ultimul timp majoritatea angajatorilor si al celor care detin arhive elibereaza adeverinte de vechime in munca necesare stabilirii drepturilor ... (vezi toată discuția)