Buna seara mă numesc Angelica am o întrebare.Eu am avut curatela asupra soacrei care a avut alchazaimer.A murit în anul 2021 ,soțul meu mai are doi frați .Pe unul care știu unde sta dar nu l am mai văzut de mult nu știu dacă este plecat din țară și soția lui nu vrea să îmi de-a detalii despre el pe unde o fii și al doilea știu doar atât că stă îGermania .Asi dori sa știu cum pot sa i oblig să vina să facă succesiunea după soacra mea
Bună seara ! Acțiune în instantă, acțiune în care indicați ultimele domicilii cunoscute ale fraților soțului și dacă apar probleme cu citarea lor, poate face și judecătorul verificări cu privire la mențiunile din evidentele oficiale.Totodată să aveți în vedere să ridicați problema dacă aceștia au acceptat moștenirea în termenul de 1 an .
Si daca cei doi nu se prezinta nefiind de gasit, solicitati si li se va numi cate un curator pentru judecata (curator pe care in prima faza il veti plati dvs urmand sa va desocotiti la sfarsitul procesului), si procesul merge inainte !!
Drepturi familiale
Angi Bardi
Buna ziua mă numesc Bardi Angelica am soacra bolnava are aizcheimer am obținut curatela fata de soacra mea.Sotul meu mai are un frate care nu se ocupa de ea ... (vezi toată discuția)
Drepturi mostenire
geta2005
Soțul meu ,fiu unic a decedat înaintea mamei lui eu nora am dreptul la mostenire , casa si terenul soacrei mele ? Mentionez ca nu am avut copii cu soțul meu. (vezi toată discuția)