avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Important! Bună ziua, am un contract de mandat cu un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Important! Bună ziua, am un contract de mandat cu un consilier juridic ...

Bună ziua, am un contract de mandat cu un consilier juridic pt reprezentare în instanta, cereri eronate trimise de dansu în instanta sau ținut lanț pana în momentul în care i-am solicitat sa mi se returneze bani care ii plătisem ca onorariul în acel contract de mandat.
Toate erorile dansului, sunt subliniate de instanta in inchierile primite de la instanta.
Dansul mi-a spus sa fac o cerere pt rezilierea contractului de mandat și termenul legal ar fi 30 de zile cu posibilitatea de a se prelungi încă 15 zile, nici nu mai știu dacă este corect sau este încă o eroare din partea dansului. (Și sa aștept rasp.prin e-mail după termenul legal)
Va rog ajutați-mă sa pot afla termenul legal (articol)din care pot sa îmi recuperez bani din acel contract de mandat integral, pt ca dansul dorește sa mi oprească o parte din bani pt depunere cerere și redactare, cu toate ca au fost eronate, și subliniate aceste erori în inchierile date de judecatorie.
Mulțumesc și aștept un răspuns din partea dvs
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:07, 16 Februarie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați fost victima unui escroc care profesează avocatura ilegal asa cum o fac firme de recuperări daune morale,consultanți, foști milițieni tineri pensionari,juriști resapati etc.Acestea sunt riscurile neapelarii la un avocat cu drept de exercitare a profesiei membru a unui barou etc.Puteti formula o plângere penala pt înșelăciune,exercitarea fără drept a unei profesii,etc.Un jurist nu poate reprezenta persoane fizice folosirea procurii este un subterterfugiu pt eludarea unor norme legale.Despre bani slabe șanse eventual o acțiune în răspundere civila delictuala sau contractuala în funcție de situație dar de data asta cu un avocat adevărat..
Un consilier juridic poate avea semnatura electronica fara sa faca dovada prin acte doveditoare ca este cine pretinde ca este?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2024
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are nici o legătură semnatura electronica cu posibilitatea consilierului de a reprezenta persoane fizice cu procura..Semnatura electronica poate sa aibă reprezentantul.oricărei societăți,pfa dar asta nu înseamnă că poate face activități specifice avocaturii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentarea persoanelor fizice de catre consilierul juridic! corinuta corinuta As dori sa afl in ce masura se poate reprezenta in instanta o persoana fizica de catre un cons. juridic, in conditiile in care acea persoana nu este ruda cu ... (vezi toată discuția)
Consilierul juridic in cadrul unui cabinet de avocat ContSters40598 ContSters40598 Concret, cum poate colabora consilierul juridic cu un avocat? Ce poate el face in cadrul cabinetului de avocat? Cum va colabora cu avocatul? Cum va fi ... (vezi toată discuția)
Imputernicire in vederea reprezentarii in instanta ABANA ABANA Va rog acceptati sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari : 1. O imputernicire de reprezentare juridica avind antetul Colegiului Consilierilor juridici , ... (vezi toată discuția)