avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O garsoniera data in chirie, contract facut de 2 ani, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O garsoniera data in chirie, contract facut de 2 ani, insa nu este inscris la Anaf ...

Buna ziua, am o zituatie, respectiv: O garsoniera data in chirie, contract facut de 2 ani, insa nu este inscris la Anaf. Chiriasul rau platnic pe care vreau sa-l dau afara. Cum rezolv rapid problema? Nu vrea sa plece de bunavoie, ma amana cu plata, chiriile le-a platit cash. Multumesc anticipat, Anamaria Constantin
Ultima modificare: Vineri, 16 Februarie 2024
AnamariaConstantin, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:12, 16 Februarie 2024
va trebui sa il dati in judecata, nu e f rapid.
cam cat dureaza procesul si daca ma puteti ajuta cu niste pasi: De ex, inscriu retroactiv ctr, pot sa chem politia la usa?
Cea mai rapidă soluție ar fi să înregistrați contractul la ANAF. După înregistrare, devine titlu executoriu, cu care vă puteți duce direct la executorul judecătoresc (fără să mai treceți prin instanță), care va putea dispune evacuarea chiriașului și recuperarea sumelor pentru care este dator.
politia nu va poate ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In luna februarie am inchiriat un apartament pe care l-am inregistrat ... camelian camelian In luna februarie am inchiriat un apart pe care l-am inregistrat la Anaf in oct. Chiriasul nu platea chiria la tim si utilitatile. La lasat in apart pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am inchiriat un imobil cu contract de inchiriere, ... Ion03 Ion03 Buna ziua! Am inchiriat un imobil cu contract de inchiriere, inregistrat la ANAF, fara notar si semnat de mine (proprietar) si chirias. Chiriasul a fost unul ... (vezi toată discuția)
Am un chirias cu contract de inchiriere la anaf dar e rau platnic ... MIHALEA VASILE MIHALEA VASILE AM UN CHIRIAS CU CONTRACT DE INCHIRIERE LA ANAF DAR E RAU PLATNIC , I-AM REZILIAT CONTRACTUL DE INCHIRIERE SI I-AM DAT TERMEN O LUNA PENTRU A PLECA DIN CASA ... (vezi toată discuția)