avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... În baza art 411 al 1 pct 2 cod proc civ suspendă ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

În baza art 411 al 1 pct 2 cod proc civ suspendă judecata cererii ...

În baza art 411 al 1 pct 2 cod proc civ suspendă judecata cererii Cu recurs pe toată durata suspendării, recurs care se depune la Judecătoria Bacău. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi 18.12.2023.

Buna ziua poate cineva sa imi explice se inseamna ?
"Cu recurs pe toata durata suspendării?"
Cat este aceasta durata?
Cand se va incheia procesul daca nimeni cu face recurs?
Se va incheia definitiv?
Va rog cat mai explicit.multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Cristea Aneta Luminița , Avocat 16:44, 16 Februarie 2024
Bună ziua !Cauza poate să rămână suspendată 6 luni. Dacă a rămas în nelucrare din motive imputabile părţii timp de 6 luni, cauza se perimă. În traducere: dacă în 6 luni nimeni nu formulează cerere de repunere pe rol a cauzei, se va da o hotărâre de constatare a faptului că a intervenit perimarea cererii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. o intrebare. daca un act de procedura este comunicat ... romanul11 romanul11 Buna ziua. O intrebare. Daca un act de procedura este comunicat in data de 18.10.2022, cand intervine perimarea, pentru nelucrare in dosar? Incheierea de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am depus contestație la executare silita și azi a ... Camelia C.I. Camelia C.I. Buna ziua Am depus contestație la executare silita și azi a avut loc prima ședință în urma căreia s-a suspendat judecarea cauzei, pe motiv de ... (vezi toată discuția)
suspendarea cauzei conform art. 155 ind. 1 c.p.c. egkertsou egkertsou Buna ziua . As dori sa stiu care este termenul de valabilitate a suspendarii,respectiv dupa ce perioada se perimeaza cauza. De asemenea in cazul perimarii ... (vezi toată discuția)