avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Care sunt cerintele d.p.d.v legal pentru o agentie de ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Care sunt cerintele d.p.d.v legal pentru o agentie de marketing pa pfa?

Care sunt cerintele d.p.d.v legal pentru o agentie de marketing pe un PFA. Sunt destul de confuz privind ce s-a mai adaugat recent (semnatura electronica, efactura), etc. Eu doresc sa prestez serviciile in UK (inafara UE), din cate am inteles nu trebuie sa facturez cu TVA nefiind o tara din UE. Acestea sunt nelamuririle pe care le am, dar in principal toate se bazeaza pe prima intrebare precizata. Va multumesc in avans!
Ultima modificare: Vineri, 16 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 00:32, 21 Februarie 2024
Pana la 300.000 lei nu aveti obligatii referitoare la TVA si veti factura asa cum ati zis fara TVA - servicii neimpozabile in Romania ( daca sunt pt o firma din UK ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva - serviciu non ue - pfa Bașar Andrei Bașar Andrei Buna ziua Vin către voi pentru ajutor deoarece am o nelămurire: 1.Am un pfa norma pe venit prestare servicii it către clienti din uk, întrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)
Factura intracomunitara cu cod tva incorect kaze kaze Buna ziua, Am niste facturi de servicii pentru o firma din UK cu TVA zero intracomunitar, am folosit din pacate codul TVA a firmei din UK incepand cu GB si ... (vezi toată discuția)
Prestare servicii programare prin internet in afara romaniei cezardum cezardum Buna ziua, Detin un PFA cu norma de venit, inregistrat ca platitor de TVA (si inregistrat si in ROI). Va rog, daca este posibil, sa imi confirmati ... (vezi toată discuția)