Detin un apartament intr-o vila veche. Intrarea mea este pe o strada, a vecinului, pe alta. Fara parti comune. Apartamentul meu este inchiriat, nerezidential. Evaluatorul mi-a spus ca nu se poate aplica decat metoda costului sau inlocuirii pentru apartamentele aflate in cota indiviza. Am verificat, dar nu inteleg: cum poate fi considerat in cota indiviza un apartament fara nimic in comun cu vecinul? Multumesc pentru ajutor. Sper sa se inteleaga intrebarea.
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Tot nu se intelege dilema, dar exista in mod sigur parti comune pentru cele doua apartamente. Daca sunt in aceeasi cladire, inseamna ca au un acoperis comun, cel putin. Asa ca dvs. detineti o cota parte indiviza din el. Nu apartamentul e in cota indiviza, nu mai folositi notiunea asa, cititi ce e aia cota parte indiviza.
Multumesc pentru lamurire. Singurele cheltuieli comune le constituie chiria pe teren. Acoperisul este considerat ca apartinand apartamentului meu. Nu exista alte cheltuieli comune. Tot nu imi este clar de ce curtea comuna determina posibilitatile de evaluare ale apartamentului nerezidential