avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Declaratie 394
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Declaratie 394

Buna ziua,

Daca am uitat sa depun declaratia 394 , pot lua amenda? am inteles ca ameda este intre 12000 si 14000 ron.Este chiar atat de mult, nu poate fi firma penalizata cu mai putin ?
Trebuia sa fie depusa pana pe 25.01.2010, am inteles.
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 17:58, 2 Februarie 2010
da asa este precum a-ti spus dvs, depuneti-o urgent ca cel mai probabil scapati cu un avertisment, mergeti la seful serviciului sin interiorul AFP si rugati-l sa va dea un avertisment si sa depuneti 394

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 394 hingheru hingheru Buna ziua, Daca am uitat sa depun declaratia 394 , pot lua amenda? am inteles ca ameda este intre 12000 si 14000 ron.Este chiar atat de mult, nu poate fi ... (vezi toată discuția)
Nedepunere declaratie 394 mariana calin mariana calin Sunt pfa si nu am stiut ca trebuie sa depun declaratia 394. Sunt inregistrata in scopuri de tva din feb. 2008. Ce amenda risc daca depun acum toate ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni privind nedepunerea declaratiei 394 breja breja Am pus intrebarea ce implicatii sunt daca o societate nu a depus decl 394 pentru anul 2008. Am descoperit la atentionarea din partea unui furnizor care are ... (vezi toată discuția)