Mi-am cumparat lentile de contact de la un magazin de specialitate . Eu avand ochii caprui inchis stiam ca am nevoie de un tip de lentile special care sa se vada .Mi-am ales o nunta de verde pe care vanzatoare m-a asigurat ca se va vedea . Cu dezamagire , astazi mi le-am pus pe ochi si nu mi se vad deloc .Doar la lumina naturala foarte vagi reflexe . Sunt foarte nemultumita .Ti se asigura ca se vad si cand colo isi bat joc de tine . M-am dus cu lentilele pe ochi la magazin si a zis ca e de la ochii mei ca normal ar fi trrebuit sa se vada .Eu am vrut sa le returnez dar a spus ca nu se poate . Este posibil asa ceva ? Eu nu sunt multumita de ele , si am dat o groaza de bani .Nu se vad chiar deloc .Nu le pot folosi si de returnat nu a vrut sa mi le primeasca. Se poate face ceva in privinta aceasta ?
În mod normal aceste lentile ar trebui să fie date pe baza unei recomandări.Dacă nu au dorit cei de magazin încercaţi să le cereţi declaraţia de conformitate şi certificatul de calitate documente cu care produsele trebuie să se comercializeze.Cu aceste documente vă puteţi adresa la ANPC pentru a vedea dacă există sau nu o lipsă de conformitate.