avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... o solutie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

o solutie

am o fetita de 2 ani. mama ei a cerut incredintarea minorei ca sa ii faca pasaport si sa plece in strainatate. stiu sigur ca va chistiga, voi primi program de vizitare pe care nu e obligata sa mil respecte, iar o data plecata nu am dechit sa imi vizitez fetita in strainatate vreau sa stiu daca pot face ceva. acuma am aflat ca [custodie comuna nu este la noi]. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: spiridon vasilica , utilizator 22:57, 5 Februarie 2010
e dureros sa fii parinte si sa nu iti poti vedea copilul crescand, daca intr'adevar tii la el
pentru ca sunt si parinti care isi doresc un program de vizitare minor doar asa, ca sa faca celuilalt zile fripte.
si multi parinti divortati se folosesc de proprii copii pentru a se razbuna pe fostul/a
:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns urgent si sigur- iesirea din tara a copilului minor miha71 miha71 mama este in strainatate de 2 ani, tatal in tara , iar copilul (6ani)este in tara dar "ascuns" de mama la niste rude, parintii sunt in divort fara pronuntare ... (vezi toată discuția)
Scoatere din tara minor daria_ramona2006 daria_ramona2006 Buna ziua ,as avea o intrebare : sunt divortata din 2010 si am o fetita de 7 ani si jumatate ; la divort fetita mi-a fost incredintata prin hotarare ... (vezi toată discuția)
Obtinere custodie firanc firanc buna,sunt divortat de 2 ani si am o fetita.avem custodie comuna cu drept de vizita al mamei .mama fetitei plecata de un an in italia.de 2 luni nu mai plateste ... (vezi toată discuția)