avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, de unde pot scoate o adeverinta de munca in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, de unde pot scoate o adeverinta de munca in perioada ...

Buna ziua,
de unde pot scoate o adeverinta de munca in perioada 1.01 2011 pana la 1.09 2011?am inteles ca firma este in insolventa.Angajatorul a avut firma in Craiova dar am lucrat la un punct de lucru in Timisoara.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mary k , utilizator 15:51, 27 Februarie 2024
despre ce societate vorbiti?
Sc ILCost Prod SRL Craiova
art.34 C.mun.
....
(6^1) În cazul în care angajatorul se află în procedură de insolvenţă, faliment sau lichidare conform prevederilor legale în vigoare, administratorul judiciar sau, după caz, lichidatorul judiciar este obligat să elibereze salariaţilor, în termen de maximum 60 de zile calendaristice, un document care să ateste activitatea desfăşurată de aceştia, conform prevederilor alin. (5), să înceteze şi să transmită în registrul general de evidenţă a salariaţilor încetarea contractelor individuale de muncă.

CASA DE INSOLVENTA GMC SPRL
Calitate: lichidator judiciar
Sediu: Municipiul Craiova, Calea UNIRII, Nr. 36, Etaj P, Judet Dolj

Adresati-va pentru adeverinta lichidatorului de mai sus.
Multumesc frumos pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)
Buna dimineata! doresc sa aflu unde se afla arhiva urmatoarelor ... lipa marioara lipa marioara Buna dimineata! Doresc sa aflu unde se afla arhiva urmatoarelor institutii: 1. ICL Alimentara 5 - Concordia A4 SA 2. S.C. TOYS MANUFACTORY ROMANIA SRL In ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc arhiva societatilor; tagc ind ac ind constanta, pmns ... Nikoleta N Nikoleta N Unde gasesc arhiva societatilor; TAGC ind AC ind Constanta, PMNS srl Constanta, MRI RENEL Filiala CNE Cernavoda si ATON SERVICE SA Cernavoda. Va multumesc! (vezi toată discuția)