avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cat costa suspendarea societatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cat costa suspendarea societatii

Dar infiintarea II?
Va multumesc pentru raspunsurile date pana acum!
:D
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 16:11, 3 Februarie 2010
O infiintare I.I. consta in jur de 480 lei, o suspendare in jur de 400, insa cred ca depinde de fiecare localitate in parte.
Taxele percepute de orc sunt aceleasi indiferent de judet.
Pentru infiinatre taxele sunt cam 400-450 in momentul in care depuneti dosarul, insa pe langa acestea va mai costa rezervarea de denumire 56 lei, capital social minim 200 lei, declaratia de asociat si administrator inca 50 lei, precum si specimenul de semnatura 50 lei.
Atat declaratia de asociat si administrator, cat si specimenul de semnatura se pot da la orc si sunt scutite de taxe.

In ceea ce priveste suspendarea, am platit si 250-350 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri infiintare srl 2dsmart 2dsmart buna ziua vreau sa infiintez un srl cu un capital social de 200ron si 5 coduri CAEN spuneti-mi care sunt costurile infiintarii firmei si ordinea ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl sethgabriela sethgabriela buna ziua, as dori daca se poate sa ma ajutati cu primii pasi ce trebuie urmati pentru infiintare srl, ce documentatie trebuie depusa la Reg Comertului si ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui srl pegas pegas buna seara as dori sa stiu urmatoarele: -pasii care ar trebui urmati pentru infiintarea unui srl,cu toate activitatile permise de lege: -costurile finale ... (vezi toată discuția)