avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Electrica Energie are amplasat un stâlp pe terenul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Electrica Energie are amplasat un stâlp pe terenul din curtea ...

Electrica Energie are amplasat un stilp pe terenul din curtea mea de vreo 55 ani . mentionez ca terenul a fost al parintilor mei,dupa ce am devenit proprietar am solicitat sa-si ridice acel stilp de pe proprietatea mea dar ei spun ca aceasta se poate rezolva pe cheltuiala mea . vi -se pare normala acest raspuns??? de la acest stilp sunt racordati doi vecini de pe stazi diferite nu si eu ca proprietar. ce sfaturi imi dati ???
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:40, 28 Februarie 2024
Vorbele zboara. Notificati Electrica in scris, cu nr. de inregistrare/ data, sa-si mute stalpul sau cadeti la invoiala pentru a va plati chirie anuala. Dupa caz, puteti deschide actiune in instanta si cere mutarea stalpului.
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2024
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca
ati devenit proprietar cu stalpul pe teren.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stilp curent electric pe proprietate privata gicuro1 gicuro1 Am pe proprietatea mea doi stilpi de curent electric. am inteles ca ar fi posibilitatea de a obtine ceva benefici de pe urma acestor stilpi amplasati pe ... (vezi toată discuția)
Stâlp electric de joasa tensiune pe proprietate privată, teren intravilan. Danpuma Danpuma Buna seara . In noiembrie 2022 am devenit propietarul unui teren intravilan. După măsurători și trasarea limitelor am constatat că un stâlp electric de ... (vezi toată discuția)
Cablu electric pe teren Numaratoare Numaratoare Buna si multumesc anticipat de raspuns.Am un teren de 600 m pe care doresc sa contruiesc P + 1 dar pe o diagonala trece un cablu electric de la stilpi de ... (vezi toată discuția)