avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu executoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu executoriu

un contract de inchiriere intre 2 persoane fizice poate fi titlu executoriu, daca se mentioneaza acest lucru,? Mentionez ca nu este incheiat in fata unui notar public, in schimb este inregistrat la finante.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 10:42, 3 Februarie 2010
buna seara!
doar daca era incheiat in forma autentica era titlu executori cu privire la chirie.
va multumesc pt. raspuns, nu e vorba de chirie, e vorba de ultimele facturi de utiliati, in valoare de aproximativ 100 euro, pe care nu vreau sa le platesc, deoarece am o garantie de 500 de euro pe care proprietarul nu o mai restituie, deoarece a inserat in contract o clauza cum ca daca plec inainte de 2 ani, nu am dreptul sa ii cer garantia. Nu am de gand sa o cer, dar macar sa acopere cei 100 de euro de acolo. El nu e de acord, parerea lui fiind ca cei 500 euro garantie i se cuvin ........
Este imoral ceea ce face proprietarul neluand in considerare faptul ca a incasat 500 de eur din care poate sa renunte la 100 de eur in contul acelei datorii la utilitati. In principiu, nu platiti acea datorie, tot ati pierdut 500 eur, pentru ca nu trebuie uitat faptul ca acea garantie se referea si la neplata utilitatilor datorate de chirias.
buna ziua!
in cazul acesta va sfatuiesc sa nu ii platiti, macar atat ar putea sa suporte si el 100 de E din cei 500E.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere garantie ranya ranya se poate retine o garantie doar pt. ca e specificat in contractul de inchiriere ca \"in cazul in care locatarul paraseste din indiferent care motive spatiul ... (vezi toată discuția)
Chirie-garantie-plati aditionale SabinaMaria SabinaMaria Buna ziua! Am facut un contract pe un an cu proprietarul pt o garsoniera, in prezenta agentilor imobiliari. Am platit: 250euro prima chirie si inca 500 de ... (vezi toată discuția)
Nerestituirea garantiei la un contract de chirie si, in consecinta, neplata intretinerii si a utilitatilor de catre chirias Bogdan4D Bogdan4D La 1 august 2014 am incheiat un contract de chirie pe 1 an. Plata chiriei era de 150 euro pe luna. Tot atunci am achitat si garantia 150 de euro, lucru statuat ... (vezi toată discuția)