avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara daca locuiesc cu parintii și cumpăr o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara daca locuiesc cu parintii și cumpăr o mașină și ...

Buna seara daca locuiesc cu parinti și cumpăr o mașină și o trec pe numele meu poate să îmi pună sechestru pe ea dacă tata are datorii ??
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 20:45, 4 Martie 2024
Buna seara,

Datoriile sunt nominale, deci cine a semnat contractul ca si debitor si girant raspunde pânã la achitarea datoriei cu veniturile realizate, bunurile mobile si imobile.

Daca dumneavoastra nu ati semnat nimic, nu este cum sa puna sechestru pe masina dvs.

Ce este pe numele taticului va intra sub sechestru: venituri, conturi bancare, masini, imobile- depinde cu ce suma e dator.
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2024
Zsuzsanna Lukacs, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita danielstoica77 danielstoica77 buna seara la toata lumea. va rog respectuos sa ma ajutati cu o informatie. am doua credite la doua banci diferite. nu am mai achitat ratele din 2009 si de ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata - amenintare cu sechestru kity37 kity37 Ma confrut iarasi cu o problema banca la care am credit si am restante pe trei luni ma ameninta cu sechestru cu tot ca eu nu am absolut nici un bun pe numele ... (vezi toată discuția)