avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... daca ai nevoie de o adeverenta de la ultimul loc de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

daca ai nevoie de o adeverenta de la ultimul loc de munca patronul este obligat sa semneze?

peste 30 de zile o sa imi trebuiasca o adeverenta de la ultimul loc de munca pentru dosarul de indemnizatie pentru cresterea copilului,as dori sa stiu daca patronul este obligat sa imi semneze[pentru ca daca nu e obligat prin lege nu imi semneaza]
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:17, 2 Februarie 2010
Nu ar trebui sa aiba nici un motiv sa nu semneze....
Este obligat sa va elibereze la cerere orice document care atesta activitatea dvoastra in unitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de somaj nerantula nerantula O prietena se afla in urmatoarea situatie: pe data de 3 august 2009 i s-a terminat concediul de ingrijire a copilului si, cu aceasta data, i s-a inchis si ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ioanrosca ioanrosca Sa inteleg ca nu am fost suficient de explicita. Sunt din 27 mai 2007 in concediu de crestere copil si primesc si indemnizatia de crestere copil in urma unui ... (vezi toată discuția)
Demisie fortata? alecsiamatei alecsiamatei Daca semnezi demisia, fara data, inainte de a intra in concediu de crestere copil, ca dupa cei doi ani sa nu mai revii la munca, exista riscul sa nu mai ... (vezi toată discuția)