avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat handicap

Bună ziua,

Dacă o persoană (vârstă 54, angajată) căreia i a fost extirpat sânul, îi este refuzat certificatul de handicap pe motivul ca “nu se încadrează în criteriile medicopsihosociale aprobate prin Ordinul nr. 762/31.08.2007 al M.M.F.ES și Ordinul nr. 1992/19.11.2007 al M.S.P cu modificările și completările ulterioare, cap 6.II.2” este corect? Doresc să depun contestație și nu știu din punct de vedere legat cum pot argumenta contestația.
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2024
Simplu007, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 9 Martie 2024
O argumentati cu prevederile legislative care mentioneza ca situatia expusa de dvs se incadreaza in acele criterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat handicap cancer la san. Simplu007 Simplu007 Dacă o persoană (vârstă 54, angajată) căreia i a fost extirpat sânul, îi este refuzat certificatul de handicap pe motivul: Nu se incadreaza in ... (vezi toată discuția)
neincadrare in grad handicap - cancer , mastectomie Arnaud Arnaud Buna ziua, Am fost diagnosticata cu neoplasm mamar in situ, grad III B in 2021, am inceput tratamentul chimioterapeutic, urmat de mastectomie, fiind ... (vezi toată discuția)
Certificat de încadrare în grad de handicap { nelamurire } Filmehd Filmehd De curând mama mea a primit confirmarea că tocmai nu mai poate primi pensia de handicap. Deşi ei spun că nu se mai încadrează în gradul de handicap, ... (vezi toată discuția)