avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. Dacă am pe rolul instanței o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. Dacă am pe rolul instanței o contestație la executare ...

Bună ziua. Dacă am pe rolul instanței o contestație la executare silita atunci un certificat de grefă depus la angajator este suficient pentru a nu îmi popri venituri salariale? Menționez că angajatorul a primit de la executor o înștiințare pentru poprirea veniturilor deși am certificat de grefă.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fără a solicita și fara a incuviinta instanta suspendarea executării silite ,simpla formulare si depunere a unei contestații chiar aflate pe rol.nu suspenda executarea.silita..
Ultima modificare: Duminică, 10 Martie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Certificatul de grefă nu ajută la nimic?
Contestația la executare nu suspendă executarea silită. Angajatorul se conformează executorului judecătoresc, nu dumneavoastră.
Ok. Mulțumesc pentru răspuns. Aș dori să-mi spuneți dacă duc certificatul de grefă la executor are vreun efect referitor la poprirea salarială?
Numai dacă ați cerut în paralel cu contestația și suspendarea executării, iar instanța a admis cererea de suspendare.
Pentru suspendarea executării trebuie să plătiți o CAUȚIUNE și taxa de timbru.

Altfel executorul trebuie să continuie executarea silită.
Ultima modificare: Duminică, 10 Martie 2024
Dapix, utilizator

Alte discuții în legătură

Suspendare executare silita admisa luminutza luminutza In urma unei executari silite, prin care executorul judecatoresc a infiintat poprire asupra drepturilor salariale si a blocat conturile de diponibilitati ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost executat silit de către un executor pentru ... Cătălin 77 Cătălin 77 Buna ziua, Am fost executat silit de către un executor pentru o datorie la bancă. Am depus in instanta contestație la executarea silita, suspendarea ... (vezi toată discuția)
Executarea silita vs contestatia la executare law99 law99 .Unui angajat i s-a admis in instanta de fond urmatoarele drepturi salariale X suma ore suplimentare ,y suma cheltuieli de judecata.Depune sentinta civila ... (vezi toată discuția)