avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara as dori sa stiu si eu dupa cat timpul pot ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara as dori sa stiu si eu dupa cat timpul pot fi stearsa ...

Buna seara as dorii sa stiu si eu dupa cat timpul pot fi stearsa din baza de date a bancii ca rau platnic ,daca incheierea platii a avut loc in anul 2021, cand pot face iarasi un imprumut?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:15, 11 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
.. Listarea situatiei personale in baza de date ramane pe o perioada de 4 ani.

Deci chiar daca in acest moment ai toate restantele achitate, trebuie totusi sa astepti aceasta perioada ca istoricul negativ sa dispara. Poti urgenta actualizarea Biroului de Credit, respectiv stergerea restantelor daca datele afisate nu corespund sau sunt introduse gresit.

Ca sa stergi istoricul negativ este obligatoriu sa te adresezi in primul rand la institutia financiara care te-a inscris. ....
[ link extern ] /

sau

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am avut la provident un credit in 2013, la care am ... Lessie Lessie Buna ziua. Am avut la provident un credit in 2013, la care am fost rău platnic, având întârzieri la plata, însă s-o achitat creditul in totalitate. Acuma ... (vezi toată discuția)
Card de credit-sfat anamaria1888 anamaria1888 Am avut un card de credit si am solicitat inchiderea acestuia in luna martie. 2012. Acum o luna am vrut sa-mi fac un credit pentru casa si se pare ca ... (vezi toată discuția)
Istoric birou credit Dedee23 Dedee23 Buna ziua daca figurez la biroul de credit cu mai multe credite luate lunar pe 2 sau 3 ani dar toate achitate integral in cazul in care doresc sa iau un ... (vezi toată discuția)