avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuarea din domiciliul comun a sotiei impreuna cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuarea din domiciliul comun a sotiei impreuna cu copilul minor

Asadar pot sa depun la Parceht plangere penala impotriva sotului insotita de certificatul medico-legal?In acest caz as dori sa stiu care sunt urmarile.
In certificatul medico-legal este mentionat ca am nevoie de 2 zile de ingrijire pentru vindecare.Internarea nu a fost necesara.Mai pot face plangere?
Va multumesc mult pentru consiliere!
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2010
ContSters115122, utilizator
Cel mai recent răspuns: spiridon vasilica , utilizator 14:52, 4 Februarie 2010
Daca depuneti plingere acesta va fi cercetata pentru savirsirea infractiunii prevazute de art. 180 alin. 2 oricind poate interveni impacarea daca nu risca o amenda penala
buna ziua!
Nu este necesara internarea,pentru a se lua masuri la adresa reclamatiei facuta de dv. Este de ajuns ca aveti un certificat medico-legal in care se constata ca ati suferit si aveti 2 zile de ingrijire . Asta conteaza foarte mult.
Eu am trecut prin ceva similar dv , insa nu stiam ce trebuie facut, nici macar nu mi'am scos un certificat medico-legal , desi eram plina de vanatai , si nici reclamatie nu am facut. Am bagat doar divort.
De'ar fi sa intorc anii, nu l'as ierta, ar fi singura modalitate de a ma apara sub ploaia de lovituri si injuraturile primite de la el
Am mers la parchet si am depus plangerea penala impotriva sotului violent, la care am atasat si o copie xerox a certificatului medico-legal.
Mai este insa o problema, mi-au ramas lucruri, ale copilului si ale mele , in acea casa. De fapt erau acolo cand am plecat, am inteles insa ca toate au fost stranse si duse in alta parte, nu stiu unde. Mai pot sa le recuperez?
Va multumesc!
Se considera furt , chiar daca este intre soti, pentru ca este un bun personal. Va puteti adresa tot asa, la politie sau parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere penala cautatorul cautatorul sint inculpat intr-un dosar de luare de mita intr-un dosar al Parchetului Brasov,dosar care are ca fundament sesizarea din oficiu ,ptr savirsirea de ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica, agresor necunoscut MrSpyrydus MrSpyrydus Cu o ora in urma un prieten a fost agresat, impreuna cu un alt baiat, de 2 persoane de aproximativ 20 de ani. Precizez ca ei sunt minori iar 2 fete au fost ... (vezi toată discuția)
Despăgubire parte vătămată pe asigurare rca Gelu Constant Gelu Constant Buna dimineata, Sotia si copilul au fost implicate intr-un eveniment rutier fiind pasageri intrun autovehicol ce a fost acrosat de un autoturism ce nu a ... (vezi toată discuția)