avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Președintele asociației nu este membru in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Președintele asociației nu este membru in ...

Buna dimineața! Președintele asociației nu este membru in asociație. Vrea sa își depună mandatul, dar nu este acceptata demisia lui de către proprietarii care vin la ADUNĂRILE GENERALE. Nu vrea nimeni aceasta funcție. Domnul președinte este remunerat, și avem doua personaje cârcotașe ( cum de-altfel exista la toate asociațiile), care, vor sa îl dea in judecată pentru a da remunerația înapoi pe anii din urma. Vrea sa știe dacă e posibil așa ceva? Va face alta adunare pentru alegere președinte. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: mira55 , utilizator 22:48, 25 Martie 2024
NU!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in urma demisiei actualului presedinte de bloc/asociatie ... Eugeniu Piperea Eugeniu Piperea Buna ziua. In urma demisiei actualului presedinte de bloc/asociatie se va alege un nou presedinte. Intrebarea mea este daca sotia mea poate fi aleasa ... (vezi toată discuția)
Drepturi membri asociatie proprietari, daca nu au facut cerere de asociere.. AlainCostea AlainCostea Buna ziua, Ca de obicei, cautand un raspuns am dat peste alte intrebari. Astfel. HG 1588 2007 spune: ”Art. 9. — Inscrierea ulterioara in ... (vezi toată discuția)