avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara! A dori niste lamuriri: am dat in judecata ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara! A dori niste lamuriri: am dat in judecata un fost ...

Buna seara!
As dori niste lamuriri: am dat in judecata un fost angajator, am castigat in prima instanta, le-a fost respins apelul si am de recuperat o suma insemnata. Solutia data de Curtea de |Apel este definitiva si urmeaza sa contactez un executor judecatoresc pentru a porni poprirea pe conturi. Exista vreo posibilitate sa nu imi recuperez banii? Daca vor face contestatie la executare, au sanse de castig?
Va multumesc pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2024
hyatt1976, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:37, 18 Martie 2024
Exista posibilitatea doar in situatia in care fostul angajator nu are bunuri care pot fi executate ( mijloace banesti sau bunuri care pot fi vandute).

Nimeni nu poate spune ce sanse are cineva intr-un litigiu.
Șanse la o eventuala contestatie nu are ( dar poate pune bete în roate), dar ca să si recuperati ca asta va interesează, trebuie sa aveți de unde, din ce.
Daca e firma activa cu conturi cu bani, societate care încasează, da, veti recupera. Societatea nu are interes sa stea cu conturile blocate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare debit si cheltuieli de executare andreya1202 andreya1202 buna ziua, referitor la executarea abuziva si poprirea conturilor unei societati, la initiativa angajatilor de a-si recupera drepturile banesti, ... (vezi toată discuția)
Popriri anaf carla97 carla97 Buna ziua, In contul bancar apare blocare suma poprita ANAF.Cum sa fac inregistrarile contabile?Mentionez ca nu am primit instiintare de la Anaf. Multumesc (vezi toată discuția)
Executare silita pensie intretinere minor ordonanta presedintiala ... Nata88 Nata88 Executare silita pensie intretinere minor Ordonanta presedintiala pentru pensie minor depusa la 5 luni de la cererea de chemare in judecata, astfel mai ... (vezi toată discuția)