avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost oprit băut la volan, am suflat în aparat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost oprit băut la volan, am suflat în aparat mi-a ieșit ...

Am fost oprit băut la volan am suflat în aparat mia ieșit 0,45 in aer mi-a luat probe biologice și mia ieșit în sânge 0,78 respectiv 0,56 dl procuror a cerut recalculare ce șanse am va mulțumesc pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 21:10, 7 Aprilie 2024
Bună dimineața! Sunt șanse f mari ca în momentul opririi să fi avut o alcoolemie peste 0.8 la mie.
Cat timp a trecut de la oprire până ati ajuns la spital și vi s-a recoltat prima probă ? După rezultatul etilotest estimez undeva între 0.9 la mie și 1.2 la mie. De regulă iese mai mult de dublu. Din datele pe care le-ati scris, cred ca a durat în jur de o oră sau o oră jumătate de la etilotest la prima probă. Bineînțeles, calculul meu nu e decât orientativ. Totul depinde de vârful curbei de absorbție a alcoolului. Totuși, dacă vârful de absorbție a fost după ce ați suflat, ar fi o șansă să fi avut sub o.8 la mie, dar probabilitatea este destul de mică .
Ultima modificare: Duminică, 7 Aprilie 2024
adrian@13, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.41 nconstantinescu2003 nconstantinescu2003 Stie cineva sa-mi spuna, cat ar fi rezultatul probelor biologice, in cazul in care la etilotest a iesit 0.41? multumesc! (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie nelutu30 nelutu30 salutare , oameni buni are cineva ideie cat poate sa dureze o recalculare de alcoolemie ? merg pe-a sasea luna decand stept un raspuns am si platit 510 lei ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan soldat cu dosar penal vovy vovy Va salut, :help: Mi-a fost retinut permisul pt alcool, 0,43 in aerul expirat:\"> ; sange mi s-a recoltat la 2 ore de cand am fost depistat. Cine stie sa-mi ... (vezi toată discuția)