avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, vin și eu cu o întrebare. Eu locuiesc ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, vin și eu cu o întrebare. Eu locuiesc în Germania ...

Bună ziua, vin și eu cu o întrebare. Eu locuiesc în Germania și am adus o pe mama mea sa locuiască cu mine. Am adus formularul S1 pentru asigurarea medicala, am întocmit aici toate actele necesare pentru asigurarea ei medicala pe timpul șederi ei aici. Întrebarea mea e următoarea: ce trebuie sa facem dacă mergem in Romania pentru 3 luni? Așteptăm răspuns, mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:27, 26 Martie 2024
Care este mai exact nelamurirea dvs ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular s1 Adelina L. Adelina L. Buna Sper sa primesc cateva informații de ajutor. Locuiesc in Germania si doresc sa o aduc aici sa locuiască cu noi pe mama . Dansa are 69ani dar nu este ... (vezi toată discuția)
De ce acte am nevoie pentru form.e121/s1 kata59 kata59 Va rog frumos ajutatima de ce acte am nevoie pentru ca sa pot beneficia de asisitenta medicala in Ungaria.Am o pensie de invaliditate gradul 3,pe care o ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin formularul s1 pentru asigurari medicale in europa carlacota1 carlacota1 bunaziua, locuiesc in italia si parintii mei au venit si ei aici cu noi . am parcurs procedura perntru noua rezidenta in italia ( vor locui cu noi ) .in ... (vezi toată discuția)