avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua pentru schimbarea certificatului de nastere ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua pentru schimbarea certificatului de nastere a unui ...

Bună ziua pentru schimbarea certificatului de nastere a unui copil nascut in străinătate cu părinți ne căsătoriți plus ca trebuie sa ne întoarcem pentru vaccinul de un an cât mai repede se poate emite certificatul mai repede de 30 de zile mulțumesc
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 16:00, 26 Martie 2024
Depinde de institutia unde ati depus cererea...de volumul de munca, de cat de repede primesc răspuns la verificări, dar în principiu se poate, Depuneți o cerere de efectuare a transcrierii în regim de urgență.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere certificat de nastere copil nascut in cipru kontrolitza kontrolitza Buna ziua, am o intrebare legata de transcriera cetificatului de nastere cipriot al baietelului meu. 1. Sunt casatorita cu tatal copilului si puram amandoi ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificate de nastere George T George T Fata mea sa nascut in Canada si doreste sa obtina pasaport romanesc. Este majora si si-a obtinut cetatenia romana acum 6 ani tot ca majora. Acum, ca sa ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat nastere copil nascut in italia ContSters292353 ContSters292353 Am o amca pntru ca nu a avut bani sa nasca n romania (spag cumparare materiale medicale etc ) a plecat in italia unde a si nascut pe gratis.Dupa neavand ... (vezi toată discuția)