avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... boala Alzheimer
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

boala Alzheimer

Daca cineva este bolnav de aceasta boala mai este obligat sa plateasca orice fel de impozit (ma refer la impozitul pe casa si pe locul de veci), pe care il detine . Exista o lege prin care se specifica acest lucru?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Florentina Mihaela , utilizator 06:25, 4 Februarie 2010
Doar persoanele care sunt incadrate la handicap grav sunt scutite de plata impozitului pentru imobilul pe care il detin in proprietate. Daca detin mai multe proprietati, scutirea se refera doar la una singura.
Cititi legea 448/2006 si adresati-va Comisiei de evaluare a persoanelor adulte pentru incadrare in grad de handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe imobil persoana cu dizabilitati (handicap ... aaa21 aaa21 Scutire impozit pe imobil persoana cu dizabilitati (handicap grav- permanent) Buna ziua, Sunt persoana cu handicap grav, permanent. Stiu ca, cf. legii ... (vezi toată discuția)
Impozit- angajat incadrat in gradul 2 de handicap smokie smokie sunt incadrat in gradul de handicap 2-accentuat.angajatorul refuza sa ma scuteasca de impozit pe salariu motivind ca nu am dreptul.este corect? (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe casa negru daniel negru daniel Buna ziua, sunt persoana cu handicap grad accentuat sau 2 cum era mai demult, asi dori sa stiu se poate sa fiu scutit de impozitu pe casa daca nu sunt ... (vezi toată discuția)