avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj

Parintii mei sunt divortati. Urmeaza sa fie un partraj. Apartamentul a fost cumparat din banii parintilor lui, dar contractul ii are pe amandoi ca proprietari(mama si tata). Cum se poate dovedi in instanta acest fapt? Se poate face ceva ca apartamentul sa ramana pe numele lui?
Tatăl trebuie sa angajeze avocat,, sa ,i explice toate aspectele pt a pregăti o apărare temeinica.Ca probe se pot folosi extrase bancare,contracte de donație, alte acte, martori,interogatoriu etc.Teoretic variante exista..
Buna ziua,

In probatiune, puteti uza de orice mijloc de proba.(inscrisuri, precum extrase bancare, declaratii, martori, interogatoriul partii adverse )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce dovezi ar trebui aduse in cazul hartuirii morale la locul ... Vali P. Vali P. Ce dovezi ar trebui aduse in cazul hartuirii morale la locul de munca si unde ar trebui sa ma adresez? De mai multi ani mi se fac tot felul de sicane de catre ... (vezi toată discuția)
Dreptul la bunuri Designer floral Designer floral Am construit împreună cu soțul casa in care locuim.am început o până să apucăm să ne căsătorim cu câteva luni inainte.intrebarea mea este daca as ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.as vrea sa stiu daca in cazul divortului dupa o casnicie ... andrei nou andrei nou buna ziua.as vrea sa stiu daca in cazul divortului dupa o casnicie de 20 de ani,am dreptul la jumatate din apartamentul care a fost cumparat de partener ... (vezi toată discuția)