avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie. M-am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie. M-am decis sa scot ...

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o solutie. M-am decis sa scot la vanzare anul trecut un teren extravilan. Am gasit un cumparator, am facut un antecontract de vanzare-cumparare si am lotizat o parte din teren. Dupa ce l-am lotizat, am depus la primarie oferta de vanzare. Toate bune si frumoase pana cand anul asta a trebuit sa ma prezint cu cumparatorul la notar sa renoim acel antecontract fiindca depasisem data si ne-a fost comunicat ca imobilul se afla sub incidenta prevederilor legii 17/2014 sau 17/2014 ceva sub articol 3 de nu ma insel. Mai pe scurt, nu pot sa-l vand. Sa-mi pice fata ca l-am mai si lotizat si am mai dat niste bani degeaba. M-am consultat cu cumparatorul, prin donatie nu vrea si prin legea darii in plata notarul spune ca nu se poate din cauza antecontractului care l-am incheiat anterior cu cumparatorul.
Ar mai fi ceva de facut in cazul asta sau e o cauza pierduta?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: IONUT_TT , utilizator 19:19, 27 Martie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
NU bateti din poarta unui notar in poarta altuia. CERETI AVIZUL DE LA MAPN.
Am inteles. Sper sa gasesc o solutie pana la urma. Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren extravilan arabil denisblj denisblj Buna ziua. Doresc sa vand un teren extravilan arabil in judetul Timis. Cei de la primarie mi-au spus ca nu pot face acest lucru pentru ca terenul poate fii ... (vezi toată discuția)
Dare in plată teren extravilan ... vă rog frumos ...un teren ... Văruțu Văruțu Dare in plată teren extravilan ... Vă rog frumos ...Un teren extravilan cu *dosarul* trecut de 30 de zile și fără preemtori valizi pot incercă Darea ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren sub incidenta art.3 din legea 17/2014 eu10 eu10 Buna ziua! As vrea sa stiu ce probleme as avea in procesul de vanzare a unui imobil, care se afla sub incidenta art.3 din Legea 17/2014. Ma impiedica in vreun ... (vezi toată discuția)