avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Copilul meu a jignit o colega de clasă, și ea la ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Copilul meu a jignit o colega de clasă, și ea la rândul ei ...

Copilul meu a jignit o colega de clasă, și ea la rândul ei la fel. Este legal sa meargă mama fetei sa îmi amenințe copilul ,de fata cu colegii și directorul școlii?
Nu este normal ,în funcție de gravitatea situației/amenințărilor puteți formula plângere penala,solicita daune morale în civil etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scăderea notei la purtare din cauza unei probleme des întâlnita Biu2011 Biu2011 Bună ziua! Azi în ora de franceza o colega de a mea se juca cu jaluzelele de geam pt că ea stă lângă geam, jucânduse cu ea în continu a rupt-o, doamna ... (vezi toată discuția)
Defaimare profesionala? decumariana decumariana Buna ziua, sunt profesor in invatamantul primar la un liceu si de curand am primit o amenintare din partea unei mamici a unei eleve de 6 ani, amenintarea ... (vezi toată discuția)
Daune morale pt amenintare minor Lorena2 Lorena2 Buna ziua, Pot cere daune morale in instanta pt amenintari cu moarte atat mamei cat si bebelusului de 8 lunii?Pe scurt,am fost implicati (toata familia) ... (vezi toată discuția)